nieuws

Van der Valk Tiel opent skybar Sixx

Hotel 2749

Van der Valk Tiel heeft iets meer dan een jaar na de opening van het vernieuwde hotel op de gehele bovenste etage van de 55 meter tellende hoteltoren skybar Sixx geopend.

Van der Valk Tiel opent skybar Sixx

De skybar is een initiatief van Annabel van der Valk (23) die al sinds het afronden van haar studie met dit idee aan de gang is. ‘Ons 360 graden panoramaview geeft een fenomenaal uitzicht richting Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug. De inrichting van SIXX is gebaseerd op de ‘sky’, de kleuren van de lucht op mooie winterdagen zijn terug te vinden in het interieur en de opvallende verlichting van Moooi haalt de sterren van buiten naar binnen.. Samen met onze architect Jeff van Riel heb ik me helemaal uit mogen leven.’

Bedrijven kunnen de skybar op maandag, dinsdag en woensdag exclusief huren voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, presentaties of trainingen. Van donderdag tot en met zondag opent SIXX de deuren voor alle gasten met onder andere thema-avonden.

Annabel van der Valk opende de bar op de 16e etage samen met haar oma Toos van der Valk, hotelmanager Jan Rutgers en de Tielse locoburgermeerster Corry van Rhee–Oud Ammerveld.

Het hotel heropende na een grondige renovatie en nieuwbouw ruim een jaar geleden, met de voltooiing van de skybar is de laatste fase van de vernieuwing aangebroken. Binnenkort worden op het dak van het hotel zonnepanelen aangelegd, begin volgend jaar legt Van der Valk de laatste hand aan het hotel in Tiel.

Annabel van der Valk: ‘We zitten best lang in de bouw, maar elke keer als er iets af is, is het een feestje. Dan kunnen we weer iets nieuws aan onze gasten laten zien.’ Eerder opende het hotel al een zorgvleugel, een nieuw concept waar gasten langere tijd kunnen verblijven tijdens een revalidatie of herstel van een operatie.

Van der Valk staat met een omzet van 605 miljoen euro op plek 2 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Reageer op dit artikel