nieuws

Tweede hotel voor general manager Andre Aaij

Hotel 1642

Andre Aaij, general manager van het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, heeft sinds kort ook de verantwoordelijkheid voor het in aanbouw zijnde hotel Ibis Styles Haarlem City. De bouw van dit hotel is recent van start gegaan.

Tweede hotel voor general manager Andre Aaij
Andre Aaij, foto archief Misset Horeca.

Andre Aaij maakt zijn nieuwe functie als general manager in de pre-opening fase van het nieuwe Ibis Style Haarlem City Hotel (Accor) bekend via LinkedIn.

‘Het bedrijf dat ook eigenaar is van het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk, een merk van Carlson Rezidor, bouwt nu tevens het City Hotel in Haarlem.’ Het nieuwe hotel is een driesterrenhotel dat – zoals nu gepland – eind van 2017 de eerste gasten zal ontvangen. Andre Aaij zegt ‘I am in charge of both venues’. Vastgoedeigenaar van beide hotels is De Raad Bouw BV. Tweede hotel voor general manager Andre Aaij

Andre Aaij

Aaij werkt al sinds 2010 voor het Noordwijkse hotel, dat toen nog door het leven ging als Palace Hotel. Voor zijn komst naar de kust was hij general manager van het Golden Tulip hotel in Epe.

Eerste paal van Ibis styles Haarlem

Eerder deze week sloeg de burgermeester van Haarlem, Jos Wienen, officieel de eerste paal de grond in van het nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel. Eind dit jaar opent aan de Kleverlaan een nieuw hotel met 110 kamers. In december wil Aaij er de eerste gasten laten overnachten. Het thema van het hotel wordt sport.

>>Meer over Andre Aaij op Misset Horeca

 

Video: Andre Aaij over de conversie van Palace Hotel naar Radisson Blu

Reageer op dit artikel