nieuws

AccorHotels trakteert ‘helden van de buurt’ op 50e verjaardag hotelketen

Hotel 1727

AccorHotels viert zijn 50e verjaardag door wereldwijd de hotels te openen voor de ‘helden’ in de directe omgeving van de hotels. Op zondag 19 november 2017 eert AccorHotels die heldenvrouwen en mannen die dagelijks klaar staan voor iedereen in hun omgeving; brandweerlui, verpleegsters, leerkrachten, nooddiensten, middenstand, vrijwilligers.

AccorHotels trakteert ‘helden van de buurt’ op 50e verjaardag hotelketen

Meer dan 1900 AccorHotels vestigingen over de hele wereld, waaronder 27 hotels in Nederland, openen hun deuren voor deze speciale dag ter ere van de 50e verjaardag van de van oorsprong Franse hotelgroep. Met dit wereldwijde evenement, onder de noemer #WelcomeHeroes, willen AccorHotels en de meer dan 250.000 medewerkers mensen bedanken die zich inzetten voor de samenleving, door hen een ontbijt, lunch, barbecue, concert of overnachting aan te bieden.

50e verjaardag AccorHotels

Ieder hotel heeft zelf invulling gegeven aan hoe zij hun helden in het zonnetje willen zetten op de 50e verjaardag van AccorHotels. Zo geven bijvoorbeeld de Haagse hotels en ibis Schiphol Amsterdam Airport ieder 50 overnachtingen weg voor mensen die vrijwilligerswerk doen in de omgeving.

Ibis budget Amsterdam City South organiseert een ontbijt voor de Amstelveense brandweer en politie. Pullman Eindhoven Cocagne geeft 50 overnachtingen weg aan inwoners van Eindhoven die in de maand november ook 50 jaar worden. Mercure Hotel Nijmegen Centre heeft senioren uitgenodigd voor een middag vol sociale festiviteiten.

Voor de hotelmedewerkers wordt de 50e verjaardag ook de gelegenheid om een bijzondere inkijk te geven in de hotels, die eveneens diep verankerd zijn in het buurtleven, en om buurtbewoners aan te moedigen wat vaker binnen te wandelen, zonder dat ze een kamer hoeven te boeken.

In totaal verwelkomen AccorHotels wereldwijd op deze dag 90.000 gasten, geven ze samen 6650 gratis overnachtingen weg, verzorgen ze 1000 brunches en 450 cocktailevenementen en organiseren ze 240 concerten/feesten.

Reageer op dit artikel