nieuws

Gouden Hotelbel 2017 voor Sir Adam, Star Lodge en Blooming

Hotel 2064

HMC Reservations startte in januari 2017 met haar eigen classificering voor Nederlandse Hotel en vergaderlocaties. De locaties met de beste beoordeling over afgelopen jaar krijgen nu van HMC een Gouden Hotelbel. Drie hotels zijn beloond: Sir Adam, Star Lodge Hotels en Blooming.

Gouden Hotelbel 2017 voor Sir Adam, Star Lodge en Blooming

HMC Reservations reikt de Gouden Hotelbel 2017 voor het eerst uit. De primeur is voor drie locaties: Sir Adam in Amsterdam, Star Lodge Hotels in Utrecht en voor Blooming in Bergen.

De drie hotels zijn beloond voor de goede ervaringen van zakelijke gasten, de faciliteiten en geboden services van de locatie én het boekingsproces. De HotelBellen zijn verdeeld over drie categorieën; Gouden HotelBel Grote Locatie, Gouden HotelBel Kleine Locatie en Gouden HotelBel Landelijke locatie.

Gouden Hotelbel grote locatie – Sir Adam

Toelichting HMC: 

gouden hotelbel

Sir Adam

‘Sir Adam in Amsterdam heeft deze plek van harte verdiend met de uitzonderlijke service; geen vraag is te groot en geen verzoek te lang of te breed. Alles wordt altijd perfect geregeld en ‘nee dat kunnen we niet’ bestaat niet in het woordenboek van de afdeling Meeting & Events. Een bijzonder hotel in stijl en vormgeving en ook uitmuntend in service.’

Gouden Hotelbel kleine locatie – Star Lodge Hotels

Toelichting HMC:
‘Star Lodge Hotels in Utrecht heeft gedurende 2017 de klanten van HMC Reservations een warm hart toegedragen en een lach op hun gezichten getoverd. De service hier is voortreffelijk, te allen tijde staan ze voor je klaar. Meedenken staat voorop en mogelijkheden zijn er alom. Een hotel dat dan ook altijd in de smaak valt bij onze gasten.’

Gouden Hotelbel landelijke locatie – Blooming

Toelichting HMC:
Blooming hotel Bergen hoort op deze plek als winnaar voor de groen gelegen locatie. Dit is het resultaat van een enorme groeispurt die zij hebben gemaakt. Het hotel straalt op een sublieme manier de individuele charme uit en de service gaat door tot het einde, geen verzoek is te moeilijk.

>>> Hotelbel: nieuwe classificatie voor hotel- en vergaderlocaties

Ook begin volgend jaar zullen er weer Gouden Hotelbel-prijzen worden toegekend. Dit kunnen ook vergader- of congreslocaties zijn; naast hotels.

HMC Reservations startte in januari 2017 met haar eigen classificering voor Nederlandse Hotel en vergaderlocaties. In het systeem dat de naam Hotelbel draagt, komen classificering, reviews en de eigen ervaringen van HMC Reservations tot één eindoordeel voor de hotel- en vergaderlocatie.

De locatie met de beste beoordeling krijgt aan het einde van elk jaar De Gouden Hotelbel.

HMC Reservations, het bedrijf van Renee de Winter, dat voor derden kosteloos hotels en vergaderlocaties zoekt en boekt, bundelt in haar eindoordeel zowel de faciliteiten van het hotel als de vergader- en congreslocaties. ‘In Nederland is nog geen systeem dat beide disciplines beoordeelt. Dat gaan wij wel doen met Hotelbel,’ liet Henrike Dol van HMC Reservations eerder aan Misset Horeca weten.’ Een locatie krijgt een aantal HotelBellen toegekend van 1 tot 10. De beoordeling is gebaseerd op ervaringen van zakelijke gasten, de faciliteiten en geboden services én het boekingsproces.’

Reageer op dit artikel