nieuws

Sam Holtus verkozen tot Hotello of the Year 2018

Hotel 1626

Tijdens het HotelloTOP Year Event 2018, dat plaatsvond tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, is Sam Holtus verkozen tot Hotello of the Year 2018. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. Holtus liet mede finalisten Gabriella Esselbrugge en Joris Bijdendijk achter zich.

Sam Holtus verkozen tot Hotello of the Year 2018
Sam Holtus -midden- tussen zijn mede-finalisten van Hotello of the Year.

De Hotello of the Year Award is een jaarlijkse verkiezing voor alumni van de Nederlandse Hotel Management Scholen. Deze hotello’s hebben een stempel gedrukt op het bedrijfsleven. Ze worden herkend én erkend als een echte hotello met bepaalde kernwaarden. Genoemd worden gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Dit jaar werd het grote aantal van 75 genomineerden door de selectiecommissie teruggebracht tot een top 10.

De jury heeft na intensief overleg de drie finalisten gekozen. Deze drie finalisten kregen de kans om zich voor te stellen aan het publiek van het HotelloTOP Year Event. De aanwezigen werd gevraagd te stemmen op hun favoriet. Deze stemmen, de vakjury-stemmen en de online stemming zorgden ervoor dat Sam Holtus de andere twee finalisten versloeg.

Hotello of the Year

Hotello of the YearSam Holtus won de award wegens zijn succes met Happy Tosti. Een concept waar duurzame en gezonde tosti’s, yogurts, soepen, salades en sappen bereid en geserveerd worden door bijzondere medewerkers: van mensen met het syndroom van down tot aan mensen met ADHD. Hij wilde zich graag inzetten voor deze groep mensen nadat hij hoorde dat de werkeloosheid in deze groep extreem hoog was.

Het succesvolle franchise concept opende naast Den Haag nog twee vestigingen in Hoofddorp en Leiden en opent binnenkort haar deuren in Breda en Delft.

Reageer op dit artikel