nieuws

Golden Tulip Strandhotel Westduin: restyling deel van de kamers

Hotel 1458

Golden Tulip Strandhotel Westduin in Koudekerke heeft 21 kamers en badkamers in een nieuw jasje gestoken. Ook de duinsuite is onder handen genomen. In 2016 verbouwde het hotel uit 1984 al haar zalen.

Golden Tulip Strandhotel Westduin: restyling deel van de kamers
De duinsuite

Bij Golden Tulip Strandhotel Westduin hebben 21 kamers en 1 duinsuite een complete restyling gekregen. Het gehele hotel telt 116 kamers. De gerestylede kamers zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking, gordijnen en meubels en de bedden kregen een nieuwe achterwand. Daarnaast zijn de muren geverfd of kregen een nieuw behang.

Ook zijn de badkamers vernieuwd. Naast de kamers is ook de gang onder handen genomen. Er ligt nieuwe vloerbedekking en de muren zijn geverfd.

Eigenaren Eef en Jules Izeboud: ‘In juni 2016 vernieuwden we onze meeting en event zalen al. We zijn ontzettend blij dat nu ook deze 22 kamers geheel zijn gemoderniseerd. Het zorgt voor een compleet andere, frisse uitstraling van ons hotel die perfect past bij de nieuwe look en feel van Golden Tulip.’

Nieuwe merkstrategie

Playtime Anytime is de internationale invulling van de richting die Golden Tulip is ingeslagen om in te spelen op de veranderende wensen van de hotelgast. Deze nieuwe strategie bestaat onder andere uit een vernieuwde uitstraling en wordt ook in de Benelux hotels in de komende jaren geïmplementeerd.
Playtime. Anytime. staat voor het bieden van een bijzondere beleving wanneer gasten in de hotels verblijven. Vandaar dat elk Golden Tulip hotel wereldwijd een knalgele tandem heeft waardoor gasten op een unieke manier de omgeving van het hotel kunnen ontdekken.

 

Golden Tulip Strandhotel Westduin

In 1984 ontving het hotel in Koudekerke haar eerste gasten en is inmiddels uitgegroeid tot een echt Zeeuws strandhotel waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich op hun gemak voelen.

Het hotel met 116 kamers ligt in een natuurgebied op slechts vijftig meter van de zee en het strand en met zicht op bos en duin. Het hotel is Green Key gecertificeerd en houdt rekening met haar natuurlijke omgeving door te kiezen voor duurzame en groene oplossingen. Ook kun je hier terecht voor een ontbijt, lunch of diner bij restaurant @Eef, op het tuinterras de Olive Garden of in de bar Paal 15.

 

>> Golden Tulip Strandhotel Westduin recycledt creatief

>> Louvre Hotels Group lanceert Golden Tulip 2.0

>> Niets meer missen van Misset Horeca?

Foto's

Reageer op dit artikel