nieuws

La Place en Duinrell tekenen voor tien jaar bij

Hotel 1982

De bezoekers van Duinrell in Wassenaar kunnen ook de komende tien jaar eten bij La Place. La Place blijft de komende tien jaar de horecapartner van het attractie- en vakantiepark met het Tikibad op haar terrein.

La Place en Duinrell tekenen voor tien jaar bij

De bezoekers van La Place en Duinrell kunnen bij de drie verschillende La Place restaurants kiezen uit verse warme maaltijden, salades, soepen, broodjes, koffie en verse sappen. Duinrell is niet de enige bungalowverhuurder die samenwerkt met een externe partij. Center Parcs heeft haar horeca bijvoorbeeld uitbesteed aan Albron.

Geen energiedrankjes meer

La Place en Duinrell besloten eerder dit jaar gezamenlijk om geen energiedrankjes meer te verkopen op het park. Het pretpark nam dit besluit nadat kinderartsen voor een verbod pleitten op de verkoop van energiedrankjes omdat deze slecht zijn voor jongeren..

‘De discussie over energiedrankjes is ook hier intern gevoerd. De directie van Duinrell en onze horecapartner La Place hebben uiteindelijk samen besloten om de drankjes uit de schappen te halen’, liet een woordvoerder eerder los in lokale media.

La Place en Duinrell startten hun samenwerking eind 2008. Voor La Place was het destijds de eerste stap op de recreatiemarkt.

Philip van Zuylen van Nijevelt van Duinrell is blij met de verlengde samenwerking: ‘We willen onze gasten een fijne en complete Duinrell dag of vakantie bieden. Een goede maaltijd maakt hier onderdeel van uit, waarbij we het bieden van een gezonde keuze belangrijk vinden. La Place werkt met verse, eerlijke en pure grondstoffen die zoveel mogelijk biologisch zijn en dat sluit mooi aan bij deze filosofie. Heel fijn dus, dat we dit onze gasten de komende tien jaar kunnen blijven aanbieden!’

Ook Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, kijkt uit naar de samenwerking: ‘We zijn trots op onze vestigingen in Duinrell. We merken dat de gasten het fijn vinden om ook tijdens een dagje uit keuze te hebben uit een breed aanbod aan veelzijdige en gezonde voeding die vers wordt bereid. Daar gaan we de komende 10 jaar met veel plezier mee verder.’

Zowel de catering van de bezoekers van het attractiepark en het Tikibad, de culinaire verzorging van de gasten van de Duingalows en camping als ook de banqueting van alle vergader- en partylocaties is in de samenwerking begrepen.

Omzet La Place

La Place staat op nummer 17 in de Misset Horeca Top 100 Grootste  van 2018.  Hoewel La Place zelf net is overgenomen door Jumbo ziet topman Bart van den Nieuwenhof de aankoop van 18 AC Restaurants als hoogtepunt van het zakelijk jaar 2017. Nu 77 vestigingen, en hij wil verder groeien. 27 moeten er bij in 2018 alleen, in totaal wil La Place de komende jaren 50 vestigingen in verschillende grote steden openen, waaronder Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht. Hiervoor is het bedrijf op zoek naar 1.169 nieuwe medewerkers. Van den Nieuwenhof prognotiseert een omzetgroei van 30 procent in 2018, waarmee La Place wel nog ver weg is van de €230 miljoen die het in recordjaar 2014 omzette.

Reageer op dit artikel