nieuws

Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam krijgt historisch tintje

Hotel 2973

De Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria krijgt dit jaar een vervolg. Peacock Alley gaat terug in de tijd met een carrousel die herinneren aan zomerse strandattracties en circusacts.

Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam krijgt historisch tintje

Patissier Vipin Charly en Executive Sous Chef Tomas Bron prikkelen alle zintuigen met de nieuwe creaties voor deze Summer Afternoon Tea. tuigen worden geprikkeld met een carrousel vol heerlijkheden. In het weekend omringt live pianomuziek de Summer Afternoon Tea.

Verfijnde patisserie

Summer Afternoon Tea Waldorf AstoriaDe uit India afkomstige patissier Vipin Charly werkte vele jaren in de meest luxueuze hotels in het Midden-Oosten. Hier ontwikkelde hij zijn talent om verfijnde smaken creatief te combineren. Nu leeft hij zich uit in de eigen patisserie-keuken van Waldorf Astoria Amsterdam. De Summer Afternoon Tea is geïnspireerd op de historische strandattracties in de VS. Het welbekende draaimolen-hobbelpaard wordt geserveerd in de vorm van gingerbread met eendenlever crème, er is een popcorn cupcake, sandwichrol van gerookte zalm met groene asperges, een macaron in vorm van een clown met de smaken vanille en aardbeien, mini hamburger en hotdog, abrikoos en lavendel choux met een pluimpje van suikerspin, cassis en limoen financier; toffee-appels en een exotische vruchtendonut.

Reageer op dit artikel