nieuws

La Marquise verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018

Hotel 2378

Bed & Breakfast La Marquise in het Noord-Brabantse Budel is woensdag 20 juni uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018. B&B La Marquise mag zich een jaar lang de Beste Bed & Breakfast van Nederland noemen.

La Marquise verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2018
Foto Google maps

B&B La Marquise behaalde het afgelopen jaar een topscore in de categorie 5 Tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Binnen dit systeem worden B&B’s beoordeeld en ingedeeld op kwaliteit. La Marquise krijgt bovendien  goede reviews op de website Bedandbreakfast.nl.

Zwemvijver met privéstrand

B&B La Marquise beschikt over vijf designsuites en een stijlvolle loungeruimte. Uniek aan deze B&B is de zwemvijver met privéstrand. Gasten genieten hier van een verblijf voorzien van ontbijt met streekproducten. Naar de maatstaven van het B&B-classificatiesysteem biedt deze accommodatie het allerhoogste kwaliteitsniveau. Gasten beoordelen deze B&B gemiddeld met een 9,6.

Winnaars per categorie

Voor alle categorieën binnen het Nederlandse Bed & Breakfast Classificatiesysteem zijn woensdag de Beste B&B’s van Nederland bekendgemaakt. Dit zijn:

5 Tulpen

1. La Marquise Chambres d’hôtes de Luxe in Budel (Noord-Brabant)

2. Villa Nieuwland in Den Oever (Noord-Holland)

3. Buitengoed Op De Knolle in Fochteloo (Friesland)

4 Tulpen

1. Bacán Bed & Breakfast in Den Haag (Zuid-Holland)

2. De Pieper Horizon in Genemuiden (Overijssel)

3. Bed & Breakfast Tweede Deel in Bennekom (Gelderland)

3 Tulpen

1. Den Soeten Inval in Delden (Overijssel)

2. De Kruidenverwennerij in Roermond (Limburg)

3. B&B Groenland in Waarland (Noord-Holland)

2 Tulpen

1. Hotel California in Wichmond (Gelderland)

2. Flora’s op Boerskotten in De Lutte (Overijssel)

3. In de Lavinde in Millingen aan de Rijn (Gelderland)

1 Tulp

1. B&B Passage in Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)

2. Huize Sonja in Hollum (Friesland)

3. Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland)

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland is uitvoerder van het Nederlandse Classificatiesysteem voor B&B’s. De Stichting maakt de kwaliteitsverschillen tussen B&B’s inzichtelijk door middel van 1 tot en met 5 Tulpen. Deelnemende accommodaties worden door een mystery guest beoordeeld aan de hand van objectieve normen. Ruim 500 B&B’s in Nederland zijn bij het Classificatiesysteem aangesloten.

Reageer op dit artikel