nieuws

Golden Tulip Zoetermeer: vier van de elf appartementen gerenoveerd

Hotel 485

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heeft vier van haar appartementen compleet gerenoveerd. Het hotel verhuurt deze appartementen voor longstay, als suite of als familiekamer. Ook de renovatie van de overige zeven appartementen staat op de planning.

Golden Tulip Zoetermeer: vier van de elf appartementen gerenoveerd

Het Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag kreeg recent al een geheel nieuwe buitengevel.

Dit Golden Tulip hotel is een viersterrenhotel met 64 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over elf compleet ingerichte appartementen. Nu zijn de eerste vier appartementen volledig gerenoveerd. Gasten kunnen een appartement boeken als suite, familiekamer of long stay maar daarbij ook gebruik maken van alle hotelfaciliteiten. Denk hierbij aan linnenwissel, schoonmaak en roomservice. Tevens is er een aparte wasruimte en kunnen gasten gebruik maken van de stomerijservice. Ideaal voor zakelijke reizigers maar ook voor gasten die graag meer luxe en ruimte willen.

De appartementen zijn ontworpen samen met Eddy Tiemens van Tiemwerk Styling & Interieur Architectuur. Leontine Groenendijk, gm van het hotel: ‘Wij zijn bijzonder trots dat we nu luxe appartementen met extra ruimte en comfort kunnen bieden met de bekende faciliteiten van ons hotel.’

Renovatie hotel

In januari 2014 werd begonnen aan het grote renovatieproject van Golden Tulip Zoetermeer en werden alle hotelkamers volledig gestript en in juli van dat jaar geheel gerenoveerd opgeleverd. Tegelijkertijd werd het hotel voorzien van een geheel nieuwe buitengevel.

Met deze veranderingen werd in de zomer van 2014 afscheid genomen van het drie sterren Tulip Inn en ging het hotel verder als vier sterren Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag.

In december 2015 startte de tweede fase van het renovatieproject. Eind januari 2016 werden de nieuwe buitengevel op de begane grond, een nieuwe entree en het gerenoveerde (met ‘live cooking’ buffet) restaurant opgeleverd.

Over Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een viersterren zakenhotel wat gunstig gelegen ligt in het zakendistrict van Zoetermeer, tegenover NS station Zoetermeer, vlakbij de A12 en op slechts 20 minuten lopen van het centrum. Ook kunnen de gasten met de randstadrail in tien minuten naar Den Haag centrum reizen. Het hotel telt 64 kamers en 11 compleet ingerichte appartementen. Daarnaast biedt het hotel voldoende parkeergelegenheid, airco, gratis wifi, vijf vergaderzalen en een restaurant. Dit Golden Tulip hotel werd bekroond met een gouden Green Key en bereikte de beste standaard voor haar eco-vriendelijke milieu-aanpak.

Foto's

Reageer op dit artikel