nieuws

‘Urban camping’ op dak van City Hotel Groningen

Hotel 699

In het hart van het historische stadscentrum van Groningen opent deze week een Urban Camping op het dakterras van het City Hotel Groningen.

‘Urban camping’ op dak van City Hotel Groningen
Foto: Ernst Jan van Dam | Prins Fotografen

In samenwerking met sport -en outdoor keten Decathlon is er op het dakterras van het stadshotel een volledig ingerichte tent neergezet. De Urban Camping biedt ruimte aan vier gasten, waarbij de (sanitaire) voorzieningen van de aangrenzende hotelkamer te gebruiken zijn.

Urban Rooftop Camping

Het Franse concern Decathlon kondigde eerder dit jaar aan dat zij in 2019 een vestiging gaan openen aan het Sontplein in Groningen. Maar nog vóórdat het publiek door de sport- en outdoor winkel kan struinen, kan alvast ervaren worden wat Decathlon te bieden heeft. Bij City Hotel Groningen prijkt één van de outdoor pronkstukken op het dakterras. Een compleet ingerichte tent, van alle gemakken voorzien. Zo heeft de Urban Camping twee slaapcabines met vier aparte bedden, een (eet)tafel met krukjes en staat de tent vol met leuke spelletjes. Tevens is het mogelijk Room Service in de tent te bestellen of te ontbijten in de buitenlucht met uitzicht op de Groningse skyline en Martinitoren.

Foto: Ernst Jan van Dam | Prins Fotografen

Assistant General Manager Niels van den Bosch licht het initiatief toe. ‘Wij vinden het, als echt Gronings bedrijf, belangrijk om samenwerkingen te zoeken daar waar bedrijven elkaar kunnen versterken. Decathlon is op zoek naar een originele manier van exposure in Groningen. Wij willen op deze manier gasten laten genieten van een onverwachte blik op onze stad.’ Samen met vrienden of met het gezin is dit een onvergetelijke ervaring. Bijkomend voordeel als het weer tegenvalt: de gast wijkt gewoon uit naar de bijbehorende hotelkamer.

City Hotel Groningen

Het City Hotel Groningen behoort tot de Nederlandse hotelfamilie Eden Hotels. Een groep van 14 stadshotels. Gasten kunnen via deze link boeken voor de kampeerervaring op het dak van het hotel.

Eden Hotels terug op Nederlandse markt

Reageer op dit artikel