Preston Palace voor vijfde maal: Familiehotel van het Jaar

Preston Palace voor vijfde maal: Familiehotel van het Jaar

Het all-inclusive Preston Palace hotel  in Almelo is voor de vijfde keer op rij verkozen tot Familiehotel van het Jaar. Het hotel staat met een omzet van bijna 25 miljoen op 68 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken. Hof van Saksen won de prijs voor beste vakantiepark en Landal heeft met Bollo de Beer de beste mascotte in huis.

De all-inclusive formule van Preston Palace werkt met een kinderkorting voor kinderen tot en met 17 jaar. Daarnaast heeft het horecabedrijf een eigen zwemparadijs, indoor kermis, een animatieteam en midgetgolf, bowling en een bioscoop. Het hotel biedt daarnaast een aantal familiekamers aan.

Preston Palace

In 2017 bestond Preston Palace precies 25 jaar: in 1992 opende Hennie van der Most het bedrijf in het voormalig Prinses Irene Ziekenhuis aan de rand van Almelo. In 2011 verkocht Van der Most Preston Palace aan drie directieleden: Muller, Imre Florijn en Carlo Slag, die al sinds zijn 15e in het complex werkte: ooit begonnen door als bijbaantje het ziekenhuis te strippen en opgeklommen tot hoofd technische dienst. Sinds hun overname hebben de drie bijna non-stop gerenoveerd: alle 318 hotelkamers met bijna 1000 bedden, het uitgaanscentrum en het buffetrestaurant met 650 zitplaatsen.

Familiehotel van het Jaar

Preston Palace werd uit negentig kanshebbers genomineerd door de 'Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards'-vakjury. Deze beoordeelde de wijze waarop Preston Palace inspeelt op de wensen van kinderen en hun familie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de waarborging van de kwaliteit, de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, gericht op zowel het kind als het hele gezin. Op zondag 13 januari werd de Award tijdens de Vakantiebeurs uitgereikt

Trakteren op prijzen

De komende periode is het feest op de Preston Palace Facebookpagina. Ter gelegenheid van de vijfde Award wordt vanaf 15 januari de High Five Winactie georganiseerd. Fans maken vijf keer kans op een prachtige prijs. Daar blijft het overigens niet bij. Ook op Instagram wordt volop getrakteerd.

Alle prijswinnaars:
Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019

AllroundTUI
Actieve vakantiesVinea Vakanties
Baby vakantiesSprookjescamping de Vechtstreek
Eenouder vakantiesEstivant Vakanties
FamiliehotelsPreston Palace
GlampingKampeerdorp de Zandstuve
Glamping XLVacanceselect
Groene vakantiesLandal GreenParks
KamperenKampeerdorp de Zandstuve
Kamperen XLEurocamp
Kidsclub vakantiesNeckermann Reizen
Pretpark vakantiesAttractie- & Vakantiepark Slagharen
VakantieparkenHof van Saksen
Vakantieparken XLLandal GreenParks
Verre vakantiesKoning Aap
MascotteBollo – Landal GreenParks