Van der Valk start MBO-opleiding met baangarantie

Van der Valk start MBO-opleiding met baangarantie

Landstede MBO en Van der Valk starten met een 3-jarige niveau 4 opleiding Travel & Hospitality. Studenten die deze opleiding gaan volgen krijgen gegarandeerd een stageplek bij één van de zeventig Van der Valk hotels in binnen- of buitenland. Bovendien biedt de opleiding baangarantie en opname in de talentenpool van Van der Valk.

Bij de opleiding Travel & Hospitality krijgen studenten de eerste 2 jaar les op Landstede en lopen ze het laatste jaar een 10-maandenstage in een hotel van Van der Valk.

Daar doen de studenten praktijkervaring op bij de afdelingen front office, sales & events en food & beverage. De lesblokken zijn ingericht met business cases van de keten en zijn praktijkgericht. Landstede MBO maakte het lesprogramma in samenwerking met de opleidingentak van Van der Valk. Henri Hendriks, coördinator van de opleiding: 'Landstede staat dicht bij de praktijk en wil studenten graag naast een theoretische basis op school vooral ook in de praktijk opleiden. Daarin hebben we wederom een kwalitatief hoogstaande partner gevonden. Voor onze studenten is het fantastisch om bij aanvang van hun studie bij ons al zeker te zijn van een stageplek en baan bij één van hun hotels.'

Van der Valk Dienstencentrum

Van der Valk Dienstencentrum (VDC) is de faciliterende organisatie voor meer dan 70 hotels en restaurants van het familieconcern in zowel binnen- en buitenland.

Van der Valk VenloDe hotels zijn gevestigd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en op de Nederlandse Antillen. Studenten die geïnteresseerd zijn in deze opleiding kunnen bij Landstede MBO of bij Van der Valk terecht voor meer informatie.