Rotterdam krijgt twee vestigingen van Le Marin Hotels

Rotterdam krijgt twee vestigingen van Le Marin Hotels

Le Marin Hotels opent dit voorjaar twee hotels in Rotterdam. In stadsdeel Delfshaven wordt hard gewerkt aan de realisatie van Le Marin Boutique Hotel en Le Petit Marin. 'Comfort met een gouden randje, service waar je u tegen zegt en een eigenzinnige no-nonsens attitude', zo klinkt de ambitie.

De hotels worden op steenworp van elkaar gerealiseerd in Middelland, een van de vooroorlogse wijken in Rotterdam die nog in stand is gebleven. In het hart van de stad dus, maar ook dicht bij het centrum. De populaire Witte de Withstraat is vlakbij en ook het Centraal Station is op loopafstand. Le Marin Boutique Hotel biedt een complete gastervaring van A tot Z, Le Petit Marin is het kleine broertje waar alles flexibeler en nonchalanter verloopt.

Maritiem karakter

Het design is bij beide hotels gelijk en van de hand van interieurontwerper Claire Ansems. Het rauwe van Rotterdam zie je terug in de inrichting, evenals het maritieme karakter van de Maasstad. Daarbij is voornamelijk gebruikgemaakt van donkere kleuren. De opening van beide hotels staat gepland voor maart.