Jobtimiser
De logica achter goede werkkleding bij Nielz: 'Blije medewerkers stralen werkplezier uit'
Doordachte bedrijfskleding is dé manier om als horecaondernemer op te vallen en je te onderscheiden. Maar ook om je medewerkers te laten stralen.
Doordachte bedrijfskleding is dé manier om als horecaondernemer op te vallen en je te onderscheiden. Maar ook om je medewerkers te laten stralen.
De Recycled Chefwear collectie is een kledinglijn die gemaakt is van 100% gerecyclede materialen, waaronder ook oude koksbuizen en ander horecatextiel.
De vraag naar duurzame oplossingen in de horeca stijgt. Of het nu gaat om een vervanging van plastic rietjes, een waterbesparende oplossing voor de horeca, menuboxen van suikerriet of circulaire bedrijfskleding, het zijn allemaal producten die bijdragen aan duurzaam ondernemen. Hier 12 duurzame producten op een rij.
Franchiseketen 't Zusje rolt een nieuwe kledinglijn uit voor de medewerkers. Ontwerper van de kleding is Dyanne Beekman. Vrouwelijke medewerkers mogen zelf één van de drie bloesjes kiezen waarin zij zich het prettigst voelen.
Lekker koken, dat lukt alleen met kleding die lekker zit. Maar natuurlijk moet kokskleding aan meer eisen voldoen. Ook hygiëne en functionaliteit spelen een grote rol. Er moet in de keuken tenslotte voldaan worden aan de nodige wet- en regelgeving. Proforto is expert in bedrijfskleding en zet hier de mogelijkheden op een rijtje zodat de aanschaf van kokskleding eenvoudiger wordt.
Columnist Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland, schrijft voor Misset Horeca over wat hem opvalt in de horeca en hotellerie.