Lseven Boxtel
Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...
Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...
Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. 'We hebben al het rode eruit...
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
Voormalig Cafetaria Top 100-winnaar Bon Appetit in Rijsbergen krijgt een nieuwe uitstraling. Eigenaren Kim en Edwin van Es hebben de stoelen...
Wat is de visie van ondernemers op de ontwikkelingen in de cafetariabranche en hoe spelen ze daar op in? Deze keerKim en Edwin van Es van Bon Appetit...
IJssalon Bon Appetit in Breda viert het eenjarig bestaan. Klanten die tot 1 november een ijsje kopen, maken kans op mooie prijzen, waaronder twee...
Kim en Edwin van Es van cafetaria en ijssalon Bon Appetit in Rijsbergen openen in het voorjaar van 2016 een ijssalon aan de rand van het centrum van...
Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 2015-2016 kan tot 1 mei. Daarna gaat het jurytraject van start om in oktober een winnaar bekend te kunnen...
Twee ondernemers die allebei de Cafetaria Top 100-ranglijst aanvoerden hebben een nieuwe, eigen snack bedacht. Samen met hun slagers. Edwin van Es...
Zeventien cafetaria's ontvangen maandag 16 maart het Goed Gefrituurd Keurmerk. Dat gebeurt tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray. Onder...