Alles over Bon Appetit

Teun Loonen (l) en Edwin van Es.

Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn...

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. 'We hebben al het rode eruit...

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: 'Alleen pizzaoven laten staan'

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: 'Alleen pizzaoven laten staan'

Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...

Edwin van Es vernieuwt Bon Appetit: 'Restaurantgevoel, maar wel een cafetaria'

Edwin van Es vernieuwt Bon Appetit: 'Restaurantgevoel, maar wel een cafetaria'

Voormalig Cafetaria Top 100-winnaar Bon Appetit in Rijsbergen krijgt een nieuwe uitstraling. Eigenaren Kim en Edwin van Es hebben de stoelen...

Eigenaren Kim en Edwin van Es in hun cafetaria in Rijsbergen.

De cafetaria volgens Edwin van Es: 'Mensen echt laten genieten'

Wat is de visie van ondernemers op de ontwikkelingen in de cafetariabranche en hoe spelen ze daar op in? Deze keerKim en Edwin van Es van Bon Appetit...

IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

IJssalon Bon Appetit in Breda bestaat 1 jaar en gaat dat groots vieren. Onder de noemer 'De zomer van Bon Appetit' maakt iedereen die in de periode...

Kim en Edwin van Es: nieuwe ijssalon in Breda.

Nieuwe ijssalon voor Bon Appetit

Kim en Edwin van Es van cafetaria en ijssalon Bon Appetit in Rijsbergen openen in het voorjaar van 2016 een splinternieuwe ijssalon aan de rand van...

Gezocht: opvolger van Bon Appetit.

Tot 1 mei inschrijven voor Cafetaria Top 100

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 2015-2016 kan tot 1 mei. Daarna gaat het jurytraject van start om in oktober een winnaar bekend te kunnen maken...

Nieuwe snacks voor Bon Appetit en Van Holst

Nieuwe snacks voor Bon Appetit en Van Holst

Twee ondernemers die allebei de Cafetaria Top 100-ranglijst aanvoerden hebben een nieuwe, eigen snack bedacht. Samen met hun slagers. Edwin van Es...

Goed Gefrituurd Keurmerk voor zeventien cafetaria's

Goed Gefrituurd Keurmerk voor zeventien cafetaria's

Zeventien cafetaria's ontvangen maandag 16 maart het Goed Gefrituurd Keurmerk. Dat gebeurt tijdens de beurs Horeca Food & Inspiratie in Venray. Onder...