Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Bon Appetit

  • Teun Loonen (l) en Edwin van Es.
    Fastservice8 mrt. 23

    Cafetaria Top 100-winnaar nieuwe voorzitter Ambachtelijk IJscentrum

    Tijdens het IJsVak Gala heeft Teun Loonen, huidige voorzitter van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, Edwin van Es geïntroduceerd als zijn opvolger.

  • Fastservice22 feb. 23

    Bon Appetit in Rijsbergen opent vernieuwde ijssalon

    Kim en Edwin van Es hebben de vernieuwde ijssalon van hun zaak Bon Appetit in Rijsbergen woensdag 22 februari geopend. 'We hebben al het rode eruit gehaald, waardoor het nu één geheel is, en de koffiehoek en ijsvitrine vergroot', aldus Edwin van Es.

  • Fastservice28 nov. 22

    Nieuwe keuken voor Bon Appetit: 'Alleen pizzaoven laten staan'

    Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De vitrines, de bakwand, de saladiere, het plafond en de wanden zijn vervangen. 'We hebben alleen de pizzaoven laten staan.'

  • Horeca5 nov. 21

    Edwin van Es vernieuwt Bon Appetit: 'Restaurantgevoel, maar wel een cafetaria'

    Voormalig Cafetaria Top 100-winnaar Bon Appetit in Rijsbergen krijgt een nieuwe uitstraling. Eigenaren Kim en Edwin van Es hebben de stoelen inmiddels vervangen en nieuwe banken zijn onderweg. Het volgende plan is het volledig restylen van de zaak.

  • Eigenaren Kim en Edwin van Es in hun cafetaria in Rijsbergen.
    Horeca29 okt. 19

    De cafetaria volgens Edwin van Es: 'Mensen echt laten genieten'

    Wat is de visie van ondernemers op de ontwikkelingen in de cafetariabranche en hoe spelen ze daar op in? Deze keerKim en Edwin van Es van Bon Appetit in Rijsbergen en IJssalon van Breda. 

  • Horeca24 apr. 17

    IJssalon Bon Appetit viert 1-jarig bestaan

    IJssalon Bon Appetit in Breda viert het eenjarig bestaan. Klanten die tot 1 november een ijsje kopen, maken kans op mooie prijzen, waaronder twee scooters.

Meer artikelen

  1. Nieuwe ijssalon voor Bon Appetit
  2. Tot 1 mei inschrijven voor Cafetaria Top 100
  3. Nieuwe snacks voor Bon Appetit en Van Holst
  4. Goed Gefrituurd Keurmerk voor zeventien cafetaria's
  5. Cadeau voor winnaar Cafetaria Top 100
  6. Winnaar Cafetaria Top 100 vandaag op stand Snackkoerier
  7. Stand Snackkoerier in Fastservice Arena Horecava
  8. Inschrijving Cafetaria Top 100 start op Horecava
  9. Video: winnaars Cafetaria Top 100 over imago, trends en…
  10. Top 100-cafetaria scoort met 'korting met bekeuring
  11. Video impact Cafetaria Top 100: 'Heel Rijsbergen trots
  12. Winnaar Cafetaria Top 100: 'Zaak nu echt die van ons
  1. Ranglijst Cafetaria Top 100 2014
  2. Binnenkijken bij beste cafetaria van Nederland 2014: Bon Appetit
  3. Video: Kim en Edwin van Es over plek 1 Cafetaria Top 100
  4. Video: sfeerverslag Cafetaria Top 100 Event
  5. Bon Appetit: 'Wij verkopen een beleving
  6. Cafetaria Top 100 2014 nummer 1: Bon Appetit, Rijsbergen
  7. Brabant en Zuid-Holland toppers Cafetaria Top 100 2014
  8. Bon Appetit op 1 in Cafetaria Top 100 2014
  9. Video: Kim en Edwin van Es over vernieuwd Bon Appetit
  10. Nummer 2 Cafetaria Top 100 naar 120 zitplaatsen
  11. Top 100-cafetaria's lanceren eigen kroket
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen