Inschrijving Cafetaria Top 100 start op Horecava

Inschrijving Cafetaria Top 100 start op Horecava

Snackkoerier start de inschrijving voor de Cafetaria Top 100 2015/2016 op de Horecava, die van maandag 12 tot en met donderdag 15 januari plaatsvindt in Amsterdam RAI. Aanmelden kan op de stand van Snackkoerier in de Fastservice Arena op de beursvloer.

Wilt u Edwin en Kim van Es van Bon Appetit in Rijsbergen opvolger als eigenaar van de 'Beste cafetaria van Nederland', doe dan mee aan de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier.

Bezoeken

Uw bedrijf wordt bezocht door een mystery guest en - als u een voldoende goede score haalt - door een vakjury.

Uiteindelijk kunnen de resultaten van beide beoordelingen leiden tot een plaats bij de honderd beste cafetaria's van Nederland.

Rapportage

De bevindingen van beide bezoeken worden vastgelegd in een uitgebreide rapportage, waarover u de beschikking krijgt en waarmee ondernemers direct hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

Korting voor abonnees

Abonnees van Snackkoerier betalen voor de deelname €119.

Voor niet-abonnees zijn de inschrijfkosten €169, inclusief een proefabonnement op Snackkoerier tot aan de bekendmaking van de Cafetaria Top 100.

Beurskorting

Bedrijven die zich tijdens de Horecava inschrijven voor de editie 2015/2016, ontvangen een korting van 10 procent.

Online aanmelden via de website Cafetariatop100.nl kan vanaf de week na de Horecava. De nieuwe ranglijst wordt maandag 12 oktober gepresenteerd tijdens een speciaal event.