Lseven Boxtel
Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...
Box voor jaarwisseling. De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op...
Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. Eigenaar-sommelier Petro Kools is al jaren een liefhebber en...
Restaurantvereniging Alliance Gastronomique heeft vanaf 1 januari 2020 vier nieuwe leden aan zich weten te binden. Er zijn geen restaurants gestopt...
Tim Wellenberg, maître-sommelier van Restaurant Hannninkshof (JRE) in Enschede won in oktober 2019 de Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. Hoe belandde...
Welke restaurants uit de restaurantgids Lekker 2020 zijn de beste van hun provincie? Misset Horeca zet de 12 provinciewinnaars op een rijtje.
Koen van der Plas, hoofdsommelier van driesterrenrestaurant Inter Scaldes heeft een boek gemaakt over Nederlandse wijnen gecombineerd met...
Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft sommelier Jesse Dean Bruijstens aangetrokken als maître-sommelier. Hij gaat er vanaf juni 2018 aan de...
Eigen diner van de sous-chefs Patrick van Hogeloon, Merwin de Lange, Bert-Jan Jipping, Keng Vichianrat en Sjoer Kleiwerd van de Alliance-restaurants.
Roy Eijkelkamp, keukenchef De Bokkedoorns in Overveen, brengt op 4 februari 2018 een nieuwe generatie chefs bijeen in het restaurant.