Alles over Da Vinci

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Sterchef Margo Reuten over haar menukaart: 'Waar zie je dit nog in het topsegment?'

Keuzevrijheid voor gasten en inspiratie voor de nieuwe generatie koks; dát is volgens chef-kok Margo Reuten van restaurant Da Vinci* de kracht van...

Margo Reuten

Relais & Chateaux: chefs maken box voor jaarwisseling

Box voor jaarwisseling. De kerstboxen zijn nog maar net de deur uit nu drie chefs van Relais & Châteaux zich - net als veel collega's - richten op...

Petro Kools (l) en Albert Maessen

Sterrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van twee Limburgse wijndomeinen

Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. Eigenaar-sommelier Petro Kools is al jaren een liefhebber en...

v.l.n.r. Steven Klein Nijenhuis, Tanja Klein Nijenhuis, Marc van Gulick, Marcel van Zomeren, Danny Gonzalez, Gerard Wollerich, Céline Buys, Jan Smink. Fotograaf: Kyonne Leyser

Vier nieuwe restaurants voor de Alliance Gastronomique

Restaurantvereniging Alliance Gastronomique heeft vanaf 1 januari 2020 vier nieuwe leden aan zich weten te binden. Er zijn geen restaurants gestopt...

Tim Wellenberg

Tim Wellenberg over gastheerschap: 'beter-weters en hufters in hun waarde laten'

Tim Wellenberg, maître-sommelier van Restaurant Hannninkshof (JRE) in Enschede won in oktober 2019 de Hennessy Gastvrijheidsprijs 2019. Hoe belandde...

Top 3 Lekker 2020

Provincietoppers Lekker 2020

Welke restaurants uit de restaurantgids Lekker 2020 zijn de beste van hun provincie? Misset Horeca zet de 12 provinciewinnaars op een rijtje.

Koen van der Plas van Inter Scaldes: Nederlandse wijn en topgastronomie

Koen van der Plas van Inter Scaldes: Nederlandse wijn en topgastronomie

Koen van der Plas, hoofdsommelier van driesterrenrestaurant Inter Scaldes heeft een boek gemaakt over Nederlandse wijnen gecombineerd met...

Jesse Dean Bruijstens als maître-sommelier naar Da Vinci.

Da Vinci* trekt nieuwe maître-sommelier aan

Sterrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft sommelier Jesse Dean Bruijstens aangetrokken als maître-sommelier. Hij gaat er vanaf juni 2018 aan de...

Keng, Sjoerd, Patrick,, Bert-Jan, Roy en Merwin.

Next Generation diner Alliance: sous-chefs nemen keuken over

Eigen diner van de sous-chefs Patrick van Hogeloon, Merwin de Lange, Bert-Jan Jipping, Keng Vichianrat en Sjoer Kleiwerd van de Alliance-restaurants.

Next generation diner bij De Bokkedoorns**

Next generation diner bij De Bokkedoorns**

Roy Eijkelkamp, keukenchef De Bokkedoorns in Overveen, brengt op 4 februari 2018 een nieuwe generatie chefs bijeen in het restaurant.