Nieuwe maître voor restaurant Flore**
Sinds 1 februari is het team van restaurant Flore(**) versterkt met Roos Stevens in haar nieuwe rol als Maître D. Zij is onder andere...
Sinds 1 februari is het team van restaurant Flore(**) versterkt met Roos Stevens in haar nieuwe rol als Maître D. Zij is onder andere...
Wouter Denessen, maître van restaurant Flore** en hoofdsommelier van Hotel De L'Europe in Amsterdam, verlaat de horeca en stapt over naar de...
Tijdens de coronaperiode verdiepte Bas van Kranen zich in facetten van zijn vak, zoals de zuivelindustrie. Dat zorgde ervoor dat hij restaurant...
Vanaf 11 juli is Robert-Jan Woltering de nieuwe managing director van het vijfsterren luxe hotel De L'Europe. Hiermee volgt hij Edward Leenders op,...
Het Schotse whiskymerk Bowmore en de Britse autofabrikant Aston Martin sloegen eerder al de handen ineen voor een bijzondere whisky, nu breiden de...
Kimpton De Witt is het beste hotel van Amsterdam, volgens de lezers en websitebezoekers van reisplatform Condé Nast Traveler. Bij haar jaarlijkse...
De L'Europe Amsterdam bestaat 125 jaar. Het iconische hotel opende op 23 september 1896 zijn deuren en staat sindsdien in het teken van luxe en...
Het Amsterdamse hotel De L'Europe transformeert tot één grote kerstwinkel. Het team van Bord'Eau opent in Freddy's Bar de delicatessenzaak Freddy's...
Restaurant Bord'eau in Amsterdam met chef Bas van Kranen achter de kachel, staat op drie in de Top 10 Beste Groenterestaurants van de Wereld. Uit...
Ton de Kuiper viert dat hij al 50 jaar werkzaam is bij hotel De L'Europe Amsterdam. De 74-jarige De Kuiper werkt ondanks zijn pensioengerechtigde...