Alles over Franchise

Nicolette Verheij bij Juffrouw Tok in Ede.

Kip piri piri in de hoofdrol bij Juffrouw Tok: 'Restaurant met snackbarprijzen'

Als zussen Martine en Nicolette Verheij tijdens hun vakanties in Portugal kennismaken met kip piri piri van de houtskoolgrill, ontstaat het idee om...

Binnenkijken bij Verhage Vlietplein

Binnenkijken bij Verhage Vlietplein

Na een grondige verbouwing van ruim twee maanden zijn de deuren van Verhage Vlietplein te Ridderkerk officieel geopend. Het voormalig pand van...

Tapasformule La Cubanita ziet ruimte voor zo'n 65 vestigingen in Nederland

Tapasformule La Cubanita ziet ruimte voor zo'n 65 vestigingen in Nederland

Bij La Cubanita eet je onbeperkt tapas voor een vaste prijs. Eigenaar Roland Hogenelst en formulemanager Inge Palm barsten van de ambities. Ze willen...

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Op de iconische datum van 30-03-2024 trapt FHC Formulebeheer haar 30-jarig bestaan af. Het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster,...

Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Pannenkoe klaar voor landelijke groei: 'We zien ruimte voor 40 vestigingen'

Na tien vestigingen in Zuid-Holland is franchiseformule Pannenkoe klaar voor uitbreiding in de rest van het land. Het concept van Joost Suijten...

Gertjan Sanders (links) en Charles Sampers geloven in de toekomstbestendigheid van de Bufkes-formule en zien volop kansen.

Limburgse broodjesformule Bufkes wil rest van Nederland veroveren

Charles Sampers staat in 1996 aan de wieg van Bufkes en is 28 jaar later mede-eigenaar en directeur van de broodjesformule van de Van Melik Food...

De Beren populairste restaurantketen, Loetje en La Cubanita volgen

De Beren populairste restaurantketen, Loetje en La Cubanita volgen

De Beren is de bestbezochte restaurantketen in Nederland: veertien procent van de volwassen bevolking bracht een bezoek aan een de vestigingen. Dat...

De Pizzabakkers wil 50 vestigingen in 2025 met hoofdrol voor Romeinse pizza met prosecco

De Pizzabakkers wil 50 vestigingen in 2025 met hoofdrol voor Romeinse pizza met prosecco

Met De Pizzabakkers willen Siang-Lan Go, Dmitri Schokker, Margreet Leguijt en Anthony de Vries de huiskamer zijn voor de buurt. Niet chic maar lekker...

Restaurantketen 't Zusje opent 36e vestiging in Zutphen

Restaurantketen 't Zusje opent 36e vestiging in Zutphen

Restaurantketen 't Zusje breidt uit met de opening van haar 36e restaurant in De Bronsbergen bij Zutphen.

Franchiseformule Potaé klaar voor groei naar 12 vestigingen in 2024

Franchiseformule Potaé klaar voor groei naar 12 vestigingen in 2024

King Kumpir is sinds 2004 actief in Nederland. In het concept speelt de aardappel - de kumpir - de hoofdrol. Na acht vestigingen en een rebranding,...