1. Tips voor de aanschaf van een koffiemachine
  2. Steel de show met 'dirty coffee': 'Voeg een shot espresso toe aan vers sinaasappelsap'
  3. De koffietrends van deze zomer volgens koffiekenner Wendelien van Bunnik
  4. Koffie-expert Jeroen Veldkamp: Zo maak je van koffie een terrassensatie
  5. Eveline Wu opent toch weer nieuwe zaak en deelt haar tips over personeelsmaaltijden
  6. Zo kiezen deze ondernemers de espressomachine voor hun horecazaak
  7. Joost Leopold: Het belang van een schone koffiemolen
  8. Man Met Bril Koffie opent 's werelds eerste koffiehotel
  9. Zo zet je de perfecte espresso
  10. Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie
  11. Hans Tietema draagt na 25 jaar koffieketen Kaldi over
  12. Dit kun je met de smaakomschrijving op een koffieverpakking
  13. Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?
  14. Zo brand je zelf koffie in 11 stappen
  15. 13 tips om je espresso-apparatuur schoon te houden
  1. Smaakbeleving: koffie in dikwandige blauwe kop zoeter dan in dun wit kopje
  2. Verwerkingsmethoden van koffie: van natural tot washed en alles wat daartussen zit
  3. Behoud de smaak van je koffie: dit moet je weten over het bewaren van koffiebonen
  4. Gooi je elke dag veel koffiedik in de container? Dit kun je er ook mee doen
  5. Drie groene ijskoffies voor op het terras
  6. Verbeter je koffiekennis door naar deze 13 elementen op de verpakking te kijken
  7. Filterkoffie kan óók prima in een grote horecazaak
  8. Wat betekent de term specialty coffee?
  9. Herken de koffiebonen en verbeter de smaak van de koffie in je zaak
  10. Wat is de invloed van water op de smaak van koffie?
  11. Verleiden met ijsthee in de horeca: vier recepten van Kiona Malinka
  12. Waarom heb ik een waterfilter nodig voor bereiding koffie en thee?
  13. Wat is het verschil tussen lungo/café crème en americano/long black?
  14. Zelf je koffie branden loont, en zó werkt het
  15. Waar komt koffie vandaan en wat is het eigenlijk?