Alles over Marc van Gulick

De revival van Lauswolt: na 30 jaar Bilderberg op eigen benen
Nadat Bilderberg in 2018 Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag van de hand deed, stond directeur Marc van Gulick voor de uitdaging het bedrijf te moeten...

Vijf hoteliers over de stand van de sector: 'Vooral denken in oplossingen'
Zet vijf hoteliers (en een beursmanager) bij elkaar aan een tafel en laat ze praten over datgene waar ze goed in zijn: de hotellerie. Het gevolg is...

Groep acht neemt afscheid in tuin Lauswolt
Niet alleen de horeca heeft last van de corona maatregelen, ook schoolverlaters in groep 8 ondervinden hinder. Musicals en kamp gaan niet door of...

Vier nieuwe restaurants voor de Alliance Gastronomique
Restaurantvereniging Alliance Gastronomique heeft vanaf 1 januari 2020 vier nieuwe leden aan zich weten te binden. Er zijn geen restaurants gestopt...

Gerard Wollerich wordt nieuwe voorzitter van Alliance Gastronomique
Gerard Wollerich wordt de nieuwe voorzitter van Alliance Gastronomique. Hij neemt het stokje over van Marc van Gulick. Op 30 november wordt dit...

Video: Felicitaties voor Jonnie en Therese Boer voor 25 jaar De Librije
Felicitaties, herinneringen en anekdotes voor het jubileum van Jonnie en Therese Boer. Op 1 juli 2018 vieren ze 25 jaar De Librije. Misset Horeca...

Landgoed Lauswolt na verkoop weer in Friese handen
Queens Bilderberg (Nederland) heeft vandaag met Landgoed Oranjewoud Participaties een voorwaardelijke koop- en verkoopovereenkomst getekend in het...

't Amsterdammertje en Noble toegetreden tot Alliance Gastronomique
De restaurants 't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht en Noble in 's-Hertogenbosch zijn toegetreden tot de restaurantvereniging Alliance...

Alliance Gastronomique: eigen opleidingsprogramma voor keuken en bediening
De Alliance Gastronomique heeft tijdens de aftrap van het 50-jarig jubileum bekend gemaakt dat de club van 37 toonaangevende restaurants, waaronder...

Foto's: Alliance Gastronomique: aftrap jubileumjaar
De Alliance Gastronomique, het langst bestaande Europese samenwerkingsverband van restaurants, bestaat vijftig jaar. Donderdag 9 maart trapten de...