Lseven Boxtel
Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
Ieder bedrijf heeft te maken met wetten en regels. Als je personeel in dienst hebt, is kennis van het arbeidsrecht nodig. Dit zijn de belangrijkste...
Ieder bedrijf heeft te maken met wetten en regels. Als je personeel in dienst hebt, is kennis van het arbeidsrecht nodig. Dit zijn de belangrijkste...
Verontrustende uitkomsten in een onderzoek van Quinyx: 60 procent van de horecamedewerkers denkt na over het opzeggen van hun huidige baan. Volgens...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks een zaak die relevant is voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over seksueel...
Een beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst wordt opgesteld wanneer werknemer en werkgever samen besluiten de arbeidsovereenkomst te...
Arnout van der Kolk vertrekt als executive chef van het Pulitzer en wordt per 1 april als executive chef van Vineyard verantwoordelijk voor de...
Kim Aupers, advocaat bij Meester Advocaten, deelt maandelijks haar rechtszaken die relevant zijn voor horecaondernemers. Dit keer gaat het over een...
Na een dienstverband van 5,5 jaar kondigt algemeen directeur Bastiaan Klomp zijn vertrek bij Thermae 2000 aan. Hij zet zijn carrière voort bij...
Horecaondernemers worden met regelmaat geconfronteerd met fraude/diefstal gepleegd door eigen medewerkers. Personeel is inventief in het bedenken van...
Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil. Ze lopen de kantjes ervan...
Ondernemer Alex Verburg, met drie horecabedrijven in Rotterdam en Dordrecht, is er trots op dat een van zijn koks (66) binnenkort van zijn pensioen...