Rasamayi Foods
Rouwbeleid in de horeca: hoe NielZ structuur brengt in dit emotioneel beladen onderwerp
Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: een overlijden.

Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: een overlijden.

Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil.

Heb ik voldoende dossier opgebouwd over het disfunctioneren van een werknemer? Dat is de vraag als je een medewerker die niet goed functioneert wilt ontslaan via de kantonrechter.

De rechtbank Amsterdam heeft geoordeeld dat het ontslag op staande voet van een restaurantmanager van Kim's So in Amsterdam ongeldig is.

Een meerderheid van de jongeren heeft grensoverschrijdend gedrag ervaren tijdens werkzaamheden in de horeca.

Ieder bedrijf heeft te maken met wetten en regels. Als je personeel in dienst hebt, is kennis van het arbeidsrecht nodig. Dit zijn de belangrijkste wetten en artikelen waar je als horecaondernemer mee te maken hebt.