
Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...
Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...
Horecaondernemers kunnen hun stinkende best doen om personeelsverloop tot een minimum te beperken. Maar tot nul reduceren is niet realistisch....
Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil. Ze lopen de kantjes ervan...
Een ontslagprocedure laat niemand onberoerd. Werkgever en horecawerknemer raken vaak verwikkeld in een langdurig en kostbaar traject waarbij de...
Maaltijdbezorgplatform Thuisbezorgd.nl heeft het arbeidscontract van een van zijn bezorgers beëindigd, nadat hij een kritisch artikel plaatste over...
Uitzendkrachten krijgen nog steeds vaak geen transitievergoeding als ze hun baan zijn kwijtgeraakt, terwijl ze daar wel recht op hebben, meldt...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
De eigenaar van een Indonesisch restaurant moet een schadevergoeding betalen aan zijn voormalige chef-kok van ruim 8.000 euro - plus 6.000 euro aan...
Een Rotterdamse barvrouw is terecht op staande voet ontslagen nadat ze – in haar vrije tijd – in het café een gast uitschold voor ‘kankerhoer’.
Heineken gaat de komende jaren wereldwijd 8000 banen schrappen, waarvan ongeveer 300 in Nederland. Het concern wil kosten besparen. In totaal werken...