1. Michelin pakt uit en voegt 12 nieuwe restaurants toe aan de Nederlandse selectie
  2. Sterchef Lars Scharp opent dit najaar tweede zaak
  3. Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren
  4. Weer sluiten er twee sterrenrestaurants: de teller staat in 2025 inmiddels al op zes
  5. Vermaat horecapartner kunstmuseum over migratie Fenix: sterrenchef Maksut Aşkar blikvanger
  6. Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant en gaat op zoek naar nieuwe uitdaging
  7. Richard Ekkebus pakte drie sterren, na stoere keuzes: 'M'n patissiers waren boos op me'
  8. Chef Yama wil zijn Michelinster terugkoken in nieuw restaurant in Naarden
  9. Ralf Berendsen** verlaat na vijftien jaar België en gaat weer in Nederland koken
  10. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  11. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  12. René Brienen gaat naar Van der Valk op Bonaire, zaak in Well overgedragen aan andere uitbaters
  13. Bolenius* verhuist naar groene oase in hoofdstad; Luc Kusters kiest toch niet voor tweede zaak
  14. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei
  15. Jacob Jan Boerma gaat Le Petit Paris openen: restaurant met delicatessenwinkel in hippe wijk
  1. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  2. Richard Ekkebus flikt het op 58-jarige leeftijd: drie Michelinsterren voor restaurant Amber
  3. Dennis Huwaë keert met bistro Féline terug naar plek waar het voor hem allemaal begon
  4. Brits restaurant zet alles op alles voor derde Michelinster: grote verbouwing volgt direct na ceremonie
  5. Mario Ridder is bij Brasserie & Wijnbar Lalou 'gewoon weer lekker aan het koken'
  6. Voor in de agenda: datum bekend van sterrenceremonie Michelin 2025
  7. Chef Tom Lamers* maakt transfer en wordt mede-eigenaar van 't Raedthuys* in Duiven
  8. Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense
  9. Inspiratie: drie recepten van sterchefs Boerma*** en Diepersloot*
  10. Restaurant 1857* dolblij met eerste Michelinster: 'Vieren met veel champagne'
  11. Jermain de Rozario wil knokken na verloren ster: 'Kreeg het via-via te horen'
  12. Young Chef Award 2024 gaat naar Sofiane Bons
  13. Bijdendijk, Boerma, Eggen en Van Oostenbrugge tippen Michelin-favorieten
  14. FG Food Labs* is nu Franky's Grill, Michelin haalt restaurant uit de selectie
  15. Bart Ausems heeft al 23 jaar een Michelinster: 'Het streven naar een tweede is het behouden van de eerste'