1. SVH Meesterkok Joris Bijdendijk treedt toe tot bestuur van Sterklas
  2. Restaurant Ovum presenteert nieuwe chef-kok
  3. Oud chef-kok en eigenaar van uitgeverij Culinaire Saisonnier Edwin Loos overleden
  4. Een ode aan Jonnie Boer op de Caribische eilanden
  5. Het nieuwe Tribeca opent medio 2026 op De Wielewaal; gasten krijgen voorproefje
  6. Michelin pakt uit en voegt 12 nieuwe restaurants toe aan de Nederlandse selectie
  7. Sterchef Lars Scharp opent dit najaar tweede zaak
  8. Weer sluiten er twee sterrenrestaurants: de teller staat in 2025 inmiddels al op zes
  9. Vermaat horecapartner kunstmuseum over migratie Fenix: sterrenchef Maksut Aşkar blikvanger
  10. Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant en gaat op zoek naar nieuwe uitdaging
  11. Richard Ekkebus pakte drie sterren, na stoere keuzes: 'M'n patissiers waren boos op me'
  12. Chef Yama wil zijn Michelinster terugkoken in nieuw restaurant in Naarden
  13. Ralf Berendsen** verlaat na vijftien jaar België en gaat weer in Nederland koken
  14. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  15. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  1. René Brienen gaat naar Van der Valk op Bonaire, zaak in Well overgedragen aan andere uitbaters
  2. Bolenius* verhuist naar groene oase in hoofdstad; Luc Kusters kiest toch niet voor tweede zaak
  3. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei
  4. Jacob Jan Boerma gaat Le Petit Paris openen: restaurant met delicatessenwinkel in hippe wijk
  5. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  6. Richard Ekkebus flikt het op 58-jarige leeftijd: drie Michelinsterren voor restaurant Amber
  7. Dennis Huwaë keert met bistro Féline terug naar plek waar het voor hem allemaal begon
  8. Brits restaurant zet alles op alles voor derde Michelinster: grote verbouwing volgt direct na ceremonie
  9. Mario Ridder is bij Brasserie & Wijnbar Lalou 'gewoon weer lekker aan het koken'
  10. Voor in de agenda: datum bekend van sterrenceremonie Michelin 2025
  11. Chef Tom Lamers* maakt transfer en wordt mede-eigenaar van 't Raedthuys* in Duiven
  12. Jeroen Robberegt en Jasper Gronert starten cateringbedrijf Essense
  13. Inspiratie: drie recepten van sterchefs Boerma*** en Diepersloot*
  14. Restaurant 1857* dolblij met eerste Michelinster: 'Vieren met veel champagne'
  15. Jermain de Rozario wil knokken na verloren ster: 'Kreeg het via-via te horen'