1. Bram Stoverink na dubbelklapper Michelinceremonie: 'Van binnen knal je uit elkaar'
  2. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  3. Michelin vindt meeste nieuwkomers in deze twee provincies: ook hoofdrol voor Maastricht
  4. Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren
  5. Chef Tim Golsteijn* maakt uniek gerecht met eetbare QR-code: storytelling op het bord
  6. SVH Meesterkok Joris Bijdendijk treedt toe tot bestuur van Sterklas
  7. Restaurant Ovum presenteert nieuwe chef-kok
  8. Oud chef-kok en eigenaar van uitgeverij Culinaire Saisonnier Edwin Loos overleden
  9. Een ode aan Jonnie Boer op de Caribische eilanden
  10. Het nieuwe Tribeca opent medio 2026 op De Wielewaal; gasten krijgen voorproefje
  11. Michelin pakt uit en voegt 12 nieuwe restaurants toe aan de Nederlandse selectie
  12. Sterchef Lars Scharp opent dit najaar tweede zaak
  13. Weer sluiten er twee sterrenrestaurants: de teller staat in 2025 inmiddels al op zes
  14. Vermaat horecapartner kunstmuseum over migratie Fenix: sterrenchef Maksut Aşkar blikvanger
  15. Sterrenchef Thijs Meliefste sluit restaurant en gaat op zoek naar nieuwe uitdaging
  1. Richard Ekkebus pakte drie sterren, na stoere keuzes: 'M'n patissiers waren boos op me'
  2. Chef Yama wil zijn Michelinster terugkoken in nieuw restaurant in Naarden
  3. Ralf Berendsen** verlaat na vijftien jaar België en gaat weer in Nederland koken
  4. Turkse sterrenchef opent café en bakkerij in Rotterdam
  5. Michelin reikt nieuwe sterren uit in Frankrijk: deze beslissingen en keukens springen in het oog
  6. René Brienen gaat naar Van der Valk op Bonaire, zaak in Well overgedragen aan andere uitbaters
  7. Bolenius* verhuist naar groene oase in hoofdstad; Luc Kusters kiest toch niet voor tweede zaak
  8. 8x gespot bij restaurant Triptyque*: van spelletje aan tafel tot prei in klei
  9. Jacob Jan Boerma gaat Le Petit Paris openen: restaurant met delicatessenwinkel in hippe wijk
  10. Joris Bijdendijk over strategie, het aannemen van tandartsen en zijn rol als chef: 'Het is géén marketing'
  11. Richard Ekkebus flikt het op 58-jarige leeftijd: drie Michelinsterren voor restaurant Amber
  12. Dennis Huwaë keert met bistro Féline terug naar plek waar het voor hem allemaal begon
  13. Brits restaurant zet alles op alles voor derde Michelinster: grote verbouwing volgt direct na ceremonie
  14. Mario Ridder is bij Brasserie & Wijnbar Lalou 'gewoon weer lekker aan het koken'
  15. Voor in de agenda: datum bekend van sterrenceremonie Michelin 2025