
Mark Captein van Orangerie de Pol in Doetinchem is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2021. De titel gastheer...
Mark Captein van Orangerie de Pol in Doetinchem is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2021. De titel gastheer...
Lars van Galen, SVH Meester-kok en eigenaar van Hotel-Restaurant ’t Lansink, gaat samen met zijn team kosteloos en belangeloos koken voor mensen die...
Nederlandse chefs – waaronder de met een Michelinster bekroonde Dennis van den Beld van Het Roode Koper – koken op 15 en 17 februari op de...
Horecacompagnons Lars van Galen en Richard van den Hoeven van DeGusteau Hospitality Groep gaan uit elkaar. De horecazaken Hotel-Restaurant ’t Lansink...
Het team van Het Roode Koper uit Ermelo, bestaand uit Dennis van den Beld, Michel Oude Booijink, en Tomas Nipius heeft de Gouden Koksmuts 2020...
In Assen strijden maandag 11 februari 2019 tien teams van toprestaurants om de Grand Prix van Assen. De Loohoeve, Vive La Vie, Ciel Bleu, De Groene...
Sterchef Lars van Galen heeft samen met de Twentse Bierbrouwerij van Frank Hendriks een eigen bier gebrouwen. Het is een blond bier dat de naam...
De levendige Witte de Withstraat in Rotterdam heeft een nieuwe hotspot: CityHub. Het CityHub-concept is geen standaardhotel. Futuristische slaapunits...
Sterchef Lars van Galen van ’t Lansink* in Hengelo en Bib Gourmand-restaurant Ledeboer in Almelo verbindt zijn naam aan een museumrestaurant. Het...
Acht teams van toprestaurants streden maandag 8 januari op de Horecava in Amsterdam om De Gouden Koksmuts. Bekijk hier de foto's van de deelnemers en...