Hotelschool The Hague
Loetje opent 38e vestiging in Oegstgeest
Op donderdag 30 oktober opent Loetje de deuren van zijn nieuwste restaurant, gelegen aan de Klinkenbergerplas in Oegstgeest.
Op donderdag 30 oktober opent Loetje de deuren van zijn nieuwste restaurant, gelegen aan de Klinkenbergerplas in Oegstgeest.
De uitdagingen in foodservice zijn talrijk: personeel is schaars, de werkdruk is hoog en klanten verwachten constante kwaliteit. Hierdoor neemt de vraag naar gebruiksgemak toe. Imperial, een ervaren Belgische producent van vleeswaren, speelt in op deze vraag met 'Ready-to-Heat', een voorgegaard aanbod dat gemak en smaak combineert.
Veel ondernemers zien de inkoopprijs van vlees stijgen. En voorlopig ziet het er niet naar uit dat die prijzen snel zullen dalen. Misset Horeca zet de oorzaken op een rij en deelt tips om je marges op peil te houden.
Na tien jaar idealisme zet Dutch Cuisine een volgende stap. De beweging van chefs die zich inzet voor een houdbare en toekomstbestendige gastronomie in Nederland, gaat vanaf nu meten in hoeverre aangesloten restaurants hun principes écht naleven. 'Het is tijd om volwassen te worden', zegt voorzitter en SVH Meesterkok Albert Kooy. 'We blijven een beweging, maar wel één met tanden.'
Tweesterrenrestaurant 't Nonnetje in Harderwijk vormde het decor voor een culinaire viering van St Patrick's Day, waarbij Iers rundvlees centraal stond.
Eveline Wu nodigt de komende periode topchefs uit binnen- en buitenland uit om in haar restaurant Matsu in Eindhoven te komen koken. François Geurds bijt het spits af.