1. GesponsordDe onderscheidende kwaliteit van Irish Grass Fed Beef
  2. Eveline Wu houdt scherp oog voor trends en opent nieuw restaurant Matsu in uniek pand
  3. Iris van Baar- de Laat van Landgoed Huize Bergen wint Het Glazen Kalf 2024
  4. 1NUL8 opent met 'Let's Meat' laagdrempelig vleesrestaurant in Rotterdam
  5. Steakhuis Piet de Leeuw breidt uit met twee nieuwe zaken
  6. GesponsordRosé hamburgers serveren: de risico's en verplichtingen
  7. BBQ-trends: Grote vleesdelen met alleen zout als smaakdrager
  8. Eindhovens vleesrestaurant Mr. Meat gaat volledig vegetarisch
  9. GesponsordDankzij authentiek vakmanschap gaan deze snijmachines 50 jaar mee
  10. HorecaEventTT voor de tweede keer in WTC Leeuwarden
  11. Loetje introduceert plantaardige biefstuk die smaakt en voelt als echt vlees
  12. Horecagroothandels zetten grote stap voor kippenwelzijn
  13. Nice to Meat introduceert Hokkaido Wagyu
  14. Cannibale Royale opent eerste restaurant in Rotterdam
  15. Franse restaurants moeten herkomst vlees op menukaart vermelden
  1. Van Bommel Beef: Kroketten en bitterballen van Limousin-runderen
  2. Nice to Meat lanceert revolutionair Zwitsers Luma-vlees
  3. Dichte restaurants zorgen voor daling vleesconsumptie
  4. Sagardi Amsterdam introduceert culinair evenement Esentzia Sagardi
  5. Jord Althuizen: 'Koken op vuur geeft extra dimensie'
  6. Vleesconsumptie blijft stijgen: 'Flexitariër doet buitenshuis minder zijn best'
  7. Sulfiet wordt ondanks verbod nog steeds in vlees gebruikt
  8. Creatief met carpaccio
  9. Café de 1ste Aanleg en slager bereiden winnende bierworst
  10. Wagyu-burger? Alleen als je je écht wilt onderscheiden
  11. Bijzondere kroket bij Paul van Gurp
  12. Wagyu Masterclass: 'Wagyu breder toegankelijk voor de horeca'
  13. Verleiden met luxe broodbeleg
  14. 'Paardenvlees Willy Selten ook in sterrenrestaurants terechtgekomen'
  15. 'Te weinig vlees in rundvleeskroketten