nieuws

‘Horecaman’ nieuwe hoofdredacteur De Telegraaf

Restaurant

De in de horeca bekende Sjuul Paradijs, het voormalige gezicht van het Stan Huygens Journaal, wordt hoofdredacteur van De Telegraaf. Paradijs zat vele malen in de jury van de horecawedstrijd Het Lekkerste Broodje.

‘Horecaman’ nieuwe hoofdredacteur De Telegraaf

Paradijs volgt begin volgend jaar Eef Bos op als hoofdredacteur van De Telegraaf, meldt concurrent Algemeen Dagblad. Paradijs is momenteel waarnemend hoofdredacteur.

Sjuul Paradijs werd in 2003 door het vertrek van Thomas Lepeltak het gezicht van het Stan Huygens Journaal, een krantenrubriek met een belangrijke rol voor de tophoreca. In die periode nam hij ook regelmatig zitting in de jury van de vakwedstrijd Het Lekkerste Broodje tijdens de Horecava in Amsterdam.

Reageer op dit artikel