nieuws

Vernieuwd Auguste in mei open

Restaurant

Restaurant Auguste in Maarssen is vanaf 1 mei weer open. Het restaurant onderging de afgelopen tijd een grootscheepse verbouwing, nadat Karl van Baggem de zaak van de hand deed om aan de slag te gaan in De Hoefslag in Bosch en Duin.

Vernieuwd Auguste in mei open

Chef-kok van het vernieuwde Auguste wordt Giulio Iadarola. Hij werkte voorheen voor sterrestaurants De Lindenhof en Tante Koosje. Sommelier en gastheer is Siwan Bali, voorheen actief voor onder meer Fitour en Tante Koosje.

Vanaf 1 mei is de gehele jetset van het Gooi en de Vechtstreek welkom in deze prachtige zaak, laten Iadoralo en Bali weten in een persschrijven.

Aan de muren van het restaurant, voorzien van lagen bladgoud en brons, hangen werken van meestervervalser Geert Jan Jansen. Verder zijn is in het interieur bronskleurige gordijnen van linnen met zijde verwerkt, waardoor het een chique uitstraling heeft. De Ierse conceptontwikkelaar Joanna Jerkins is medeverantwoordelijk voor het interieur.