nieuws

Jonnie Boer adviseert Holland-America line

Restaurant

Chef-kok Jonnie Boer gaat de cruiserederij Holland America Line van culinaire adviezen voorzien, samen met vier internationale collega’s. De adviesraad staat onder leiding van Rudi Sodamin.

Jonnie Boer adviseert Holland-America line

De Amerikaanse chef-koks David Burke en Charlie Trotter, de Franse chef Jacques Torres en de Zweedse chef Marcus Samuelsson maken allemaal deel uit van de nieuwe ‘raad’.

De adviezen van de internationale chefs moeten de culinaire initiatieven in alle restaurants aan boord van de vijftien schepen verder gaan ‘verrijken’.

‘Het samenbrengen van deze iconen zet de Holland-America Line vooraan in de cruise-industrie als het gaat om culinaire initiatieven’, zegt de uitvoerend vice-president Richard Meadows. ‘De ervaring en innovatieve inbreng van deze chef-koks wordt gebruikt voor alle aspectien die aan boord van onze schepen te maken hebben. Van het ontbijtbuffet in het Lido-restaurant tot het diner in de Pinnacle Grill en alles wat daartussen zit.’

Naast hun inbreng voor de menu’s, worden de chefs ook betrokken bij het Culinaire kunstcentrum. Daar worden tijdens de cruises kookdemonstraties en kooklessen gegeven.

Reageer op dit artikel