nieuws

Ad Janssen stoort zich niet aan crisis

Restaurant

De bekende kok en horecaondernemer Ad Janssen krijgt er weer twee nieuwe bedrijven bij. Hij laat zich niet afremmen door de economische crisis. Brasserie Domus opent halverwege volgend jaar in het Dordrechts Museum en eind dit jaar opent in Rhoon de delicatessenzaak Deli Vis & Patisserie.

Ad Janssen stoort zich niet aan crisis

Ad Janssen lijkt zich weinig aan te trekken van de economisch minder goede omstandigheden. ‘Ik zie er juist een uitdaging in. Als ondernemers moeten we de koppen bij elkaar steken en van elkaar kunnen leren.

Andere projecten waar hij momenteel aan werkt zijn de te realiseren kookstudio in de Sint Jacobskapel in Dordrecht. Deze kapel kocht hij begin deze maand maar Janssen weet nog niet zeker of hij er een kookstudio in mag vestigen.

Ook timmert hij letterlijk aan zijn bedrijf Bellevue Groothoofd in Dordrecht. De grootscheepse verbouwing, waarbij onder andere een ruime serre aan de waterkant gerealiseerd wordt, zal ongeveer een jaar gaan duren.

Ad Janssen heeft zijn verschillende horecabedrijven ondergebracht bij GasteRhoon Holding.