nieuws

Boze leverancier haalt vlees van bord gasten

Restaurant

Een boze leverancier heeft woensdagavond in een restaurant in het Duitse Aken het vlees van de borden van de twintig etende gasten gehaald.

Boze leverancier haalt vlees van bord gasten

Dat meldt de politie in Aken vandaag. De leverancier had vers vlees geleverd en presenteerde de rekening van 400 euro. Het restaurant liet weten geen contant geld in huis te hebben en de volgende keer te zullen betalen.

Dat pikte de leverancier echter niet. Er ontstond een hooglopende ruzie in de keuken, die duidelijk hoorbaar was voor de gasten.

Vervolgens sprokkelde de leverancier te hooi en te gras stukken vlees in de keuken bij elkaar, ook vlees dat reeds in de pan of in de marinade lag. Zonder zich te bedenken liep hij vervolgens het restaurant binnen en haalde bij de verbouwereerde gasten het vlees van hun bord om dat in een kist te gooien. Daarop maakte de man zich uit de voeten, een onthutst publiek achterlatend.

Reageer op dit artikel