nieuws

Bredaas restaurant Mirabelle failliet

Restaurant

Een van de betere restaurants van Breda, Mirabelle, is failliet. Het restaurant zegt slachtoffer te zijn geworden van het steeds later betalen van zakelijke gasten.

Bredaas restaurant Mirabelle failliet

BN/DeStem meldt dat eigenaar John Sprenkels het personeel van Mirabelle woensdag heeft geïnformeerd over een faillissementsaanvraag. Chef-kok van het restaurant is de bekende wedstrijdkok Henri Brouwers. Brouwers, lid van het Nationaal Kookteam, won het NK Koken met wild tijdens de Horecava begin dit jaar.

‘Het is eigenlijk een simpel verhaal. We hadden heel veel zakelijke gasten die op rekening aten en die betaalden steeds later. Verder werd per klant minder besteed en verhoogden leveranciers hun prijzen, die ik niet door kon berekenen. Komt bij dat ik veel geïnvesteerd heb in een nieuwe keuken en meubilair’, aldus Sprenkels in de regionale krant.

Reageer op dit artikel