nieuws

Brok in keel bij Van Baggem na ster

Restaurant

Restaurant De Hoefslag heeft weer een Michelinster. Verantwoordelijk daarvoor is de nieuwe eigenaar Karl van Baggem. Van Baggem kreeg een brok in de keel toen hij vanochtend op MissetHoreca.nl het overweldigende nieuws vernam.

Brok in keel bij Van Baggem na ster

‘Fantastisch hé, zo snel al. Je hoopt er wel op, zeker met het verleden van De Hoefslag. Michelin heeft toch aan ons gedacht. Ik ben er heel trots op’, aldus Van Baggem.

Van Baggem is net drie maanden bezig in De Hoefslag en durfde dus niet aan een ster te denken. ‘Hoe dichterbij het komt, des te meer gespannen je bent. Maar je moet geen onrust in het team veroorzaken. Toen ik het vanochtend hoorde, had een brok in mijn keel.’

Voor Van Baggem is een Michelinster geen onbekend fenomeen. Met Auguste in Maarssen behaalde hij al eens de felbegeerde culinaire erkenning. Maar het went nooit, zo’n ster. Van Baggem: ‘Vanavond trekken we een mooie fles champagne open. Je gasten mogen er wel wat van merken, maar de kwaliteit van het eten mag niet ondersneeuwen’.

Beluister hier de eerste reactie van Karl van Baggem.

Reageer op dit artikel