nieuws

Calra Peijs mosselfan van het jaar

Restaurant

Carla Peijs, Commissaris van de Koningin van Zeeland, is in het Delta Hotel in Vlaardingen verkozen tot Mosselfan van het jaar. Met deze verkiezing werd het startsein gegeven voor de Mosselfandagen.nl van 2009.

Calra Peijs mosselfan van het jaar

De fandagen zijn van 1 tot en met 13 september 2009. In deze periode is in de deelnemende restaurants een driegangen mosselmenu verkrijgbaar voor 19,95 euro. Er doen 37 restaurants mee aan de mosselfandagen. Tafelgenoten kunnen een keuze maken uit een ander menu.

Mosselfan van het jaar

Mosselman Gerard de Groot reikte Carla Peijs de prijs uit namens de jury in aanwezigheid van burgemeester Tjerk Bruinsma van Vlaardingen. De jury roemt Peijs als warm pleitbezorger van de Zeeuwse Zilte Zaligheden.

De prijsuitreiking vond plaats in het Delta Hotel. Directeur Ronald Cordes ontving de gasten samen met de executive chef van het Cruise Hotel, Erik Troost. Hij presenteerde diverse mosselgerechten.

Reageer op dit artikel