nieuws

Cas Spijkers overleden

Restaurant

Cas Spijkers is zaterdagochtend 29 oktober overleden. Dat is zojuist door zijn management bekendgemaakt. De kookgrootheid was al geruime tijd ziek. Ondanks zijn ziekte bleef hij tot het laatste moment optimistisch.

Cas Spijkers overleden

Spijkers kreeg in november 2010 de diagnose kanker. Op 6 juli 2011 werd hij benoemd tot ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn grote verdiensten voor de Nederlandse culinaire cultuur.

Cas Spijkers wordt gezien als een van de grootste en bekendste koks van Nederland van de afgelopen eeuw. Hij maakte furore als chef-kok bij De Swaen in Oisterwijk en als televisie-kok. In 2009 werd de koksopleiding Cas Spijkers Academie opgericht.

Cas Spijkers is 65 jaar geworden.

Spijkers met zijn eeuwige gulle glimlach in een hilarische video met komiek Andre van Duin

Reageer op dit artikel