Cateraar opent visrestaurant in Amsterdam

Cateraar opent visrestaurant in Amsterdam

Verhaaf Party Catering heeft in Amsterdam een nieuw visrestaurant geopend: Zouthaven. Het restaurant bevindt zich in het Muziekgebouw aan 't IJ. De keukenbrigade staat onder leiding van chef-kok Martin Keus.

Sinds januari van dit jaar heeft Verhaaf Party Catering de horeca-exploitatie van Muziekgebou aan ’t IJ in handen. Het restaurant ging voorheen door het leven als Starferry. Zouthaven telt 170 couverts en is open voor lunch, lounch en diner.

Volgens locatiemanager Rick de Louw staat Zouthaven voor betaalbaar genieten van vis, schaal- en schelpdieren die zoveel mogelijk duurzaam gevangen zijn. Daarnaast staan er op de kaart ook enkele vleesgerechten en vegetariërs kunnen er ook terecht.

Het ontwerp van restaurant Zouthaven is van Liong Lie Architects. De interieurbouw is gedaan door de decor-afdeling van evenementen- en organisatiebureau Arjan van Dijk.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.