nieuws

Culinaire leveranciers bundelen krachten

Restaurant

Jacobus Toet en Wine & Spirits uit Wateringen en Weterings Wijnen uit Den Haag werken sinds kort nauw samen. Sinds 1 september heeft Wine & Spirits/Jacobus Toet de import en handelsactiviteiten van Weterings Wijnen overgenomen.

Culinaire leveranciers bundelen krachten

De krachten bundelen houdt in dat de import van de wijnen zal worden ondergebracht bij Wine & Spirits, zo laten Jacobus Toet en Wine & Spirits in een gezamenlijk persbericht weten.

De samenvoeging was op 1 september een feit. De horeca-activiteiten worden in de nieuwe constructie ondergebracht bij Jacobus Toet.

Ruud Weterings neemt in de directie plaats als commercieel directeur en richt zich met name op de gastronomische horeca, particulieren en b-to-b relaties vanuit Jacobus Toet BV. De betrokkenen laten weten ‘klaar te zijn voor de toekomst’ na deze jongste ontwikkeling.