nieuws

Derde Wagamama Amsterdam open

Restaurant

Amsterdam krijgt op 13 december haar derde vestiging van noodle-restaurant Wagamama. De vestiging opent in het voormalige kantoor van ABN/Amro in de Amstelstraat nabij het Rembrandtplein in Amsterdam.

Derde Wagamama Amsterdam open

Dit restaurant met 124 zitplaatsen krijgt als enige in Nederland ook een sushibar. Wagamama zit in Amsterdam al op het Max Euweplein en op het Zuidplein bij het WTC.

Wagamama is een wereldwijde keten van noodle-restaurants gebaseerd op de Pan-Aziatische keuken. Wagamama heeft haar roots in Londen waar in 1992 het eerste restaurant geopend werd. De snelle keuken is geïnspireerd op de ramen bars die al honderden jaren populair zijn in Japan. Ramen zijn grote kommen met bouillon met daarin noodles en een keuze uit diverse ingrediënten.

Inmiddels telt wagamama meer dan 100 restaurants over de hele wereld.

Reageer op dit artikel