De nieuwe maître-sommelier is Rik Slatius. Slatius werkte in het verleden onder meer voor de hoofdstedelijke restaurants La Rive in het Amstel Hotel en Vossius, en in restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Slatuis vervangt Leonie de Munnik die is overgestapt naar hotel l'Europe in Amsterdam.
De 41-jarige Kamping wordt Executive Chef van de groep Dutch Hotel Collection, waaronder Hotel Restaurant Jagershuis valt. Kamping werkte voorheen onder andere voor de Amsterdamse zaken Bordewijk en Blender. Kamping vervangt Jeroen van Rosevelt (naar Bilderberg) en gaat voorlopig aan de slag naast huidig chef-kok Dimitry Mulder.
Recentelijk was Kamping chef-kok bij restaurant Sophia in Amsterdam. Dit restaurant is eigendom van de
Boeljon zegt blij te zijn met het aantrekken van Kamping en Slatius. ‘Ondanks de krappe arbeidsmarkt, waar ook onze zaken mee te kampen hebben, zijn we trots dat we een ambitieus en fris team kunnen presenteren. Goede mensen trekken goede mensen aan en daarmee verwachten we ook dat jong talent zich bij ons zal aandienen om zich zowel in de zwarte als witte brigade te ontwikkelen’, aldus Boeljon, die benaderukt dat de vertrokken personen loyale en hardwerkende mensen zijn, maar dat het tijd is voor een frisse wind.