nieuws

Eerste lichting Cees Helder Academie studeert af

Restaurant

De eerste lichting studenten van de Cees Helder Academie studeert maandag 19 maart af. Julien van Stokkem, Ronald Helders, Jurre de Boer, Dennis Vinken en Jonathan Zandbergen verdedigen hun ondernemersplan voor de examenjury, met daarin onder andere naamgever Cees Helder.

Eerste lichting Cees Helder Academie studeert af

Na twee studiejaren gaan de eerste vijf studenten aan de Cees Helder Academie op voor het examen Gastronomisch ondernemer. Daarvoor hebben zij een ondernemersplan geschreven, dat ze moeten verdedigen voor onder andere Cees Helder en Henk Werlemann, directeur MKB van de Rabobank.

Voor hun afstudeeropdracht hebben zij medewerking gekregen van Arsenaal Restaurants Paul Fagel in Naarden Vesting. Ondernemer Paul Fagel hielp de vijf studenten met het verkrijgen van inzicht in financiën, marketing en human resource-management.

De examens vinden maandag 19 maart plaats bij Hotelschool ROC Mondriaan tussen 9.30 uur en 16.30 uur.