nieuws

Ex-Niven Kunz duo begint eigen restaurant

Restaurant

Het restaurant van Niven Kunz in Rijswijk verliest een succesvol duo. Maître Mirjam Putto en chef-kok Mathieu Roza beginnen voor zichzelf. Per 1 juni nemen ze de exploitatie van restaurant Lucifer in Wassenaar over.

Ex-Niven Kunz duo begint eigen restaurant

Mathieu Roza en Mirjam Putto werkten beiden voorheen bij Niven in Rijswijk en beleefden het behalen van de Michelinster als het hoogtepunt in hun carrière tot nu toe. Eerder werkten ze ook samen met Niven in de keuken van zijn restaurant ’t Raedhuys in Wateringen.

Een aantal maanden geleden maakten ze de overstap naar Lucifer in Wassenaar waarvan ze met ingang van 1 juni de exploitatie overnemen.

Het horecaduo leerde elkaar kennen bij Hosman Freres in Schiedam. De huidig eigenaren van Lucifer zijn kok Xavier Mastenbroek en sommelier Oscar Faase. Lucifer is open sinds 1 juli 2009.

Reageer op dit artikel