nieuws

Hans van Wolde wijdt nieuwe keuken in

Restaurant

Topchef Hans van Wolde heeft de nieuwe keuken van het Ronald McDonald Huis in Maastricht ingewijd. De gasten in het Huis werden door de chef-kok van het tweesterrenrestaurant Beluga verwend met een driegangen lunch.

Hans van Wolde wijdt nieuwe keuken in

‘Als het om zieke kinderen en hun ouders gaat ben ik óm. Die mensen wil ik graag een beetje in de watten leggen’, zei Hans van Wolde eerder over zijn unieke actie. De ingrediënten voor de lunch kreeg hij van diverse sponsors uit zijn eigen netwerk.

Nabij ziekenhuis

De nieuwe keuken is onderdeel van een ingrijpende verbouwing en uitbreiding van Ronald McDonald Huis Maastricht. Het Huis, dat inmiddels tien jaar bestaat, is uit zijn jasje gegroeid en zal na de verbouwing aan nóg meer gezinnen een ‘thuis dichtbij het ziekenhuis’ kunnen bieden.

De eerste fase van de uitbreidingsverbouwing is afgerond en heeft onder meer geresulteerd in een nieuwe keuken waar ouders zelf hun maaltijden kunnen bereiden.

Het Huis wordt niet gesubsidieerd en is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs.