nieuws

Herman kookt in Singapore

Restaurant

Sergio Herman gaat een week lang koken in het prestigieuze Sentosa resort in Singapore. Hij zal daar van 10 tot en met 16 november in restaurant The Cliff samen met chef de cuisine Shawn Armstrong aan de kachel staan en een speciaal menu bereiden.

Herman kookt in Singapore

Herman wordt door Sentosa binnengehaald als ‘een energieke en unieke chef die de Nederlandse keuken naar een nieuw niveau heeft getild, en een zinnenprikkelende kookstijl heeft’.

The Cliff, dat maart dit jaar openging, is een visrestaurant en chef Armstrong een visspecialist. Dat is ook de reden dat Herman, die ook graag met vis kookt, uitgenodigd werd voor zijn bezoek.

Lekker

Herman stuurde sous-chef Syrco Bakker vooruit om alles voor te bereiden. Bakker won vorige week nog de wedstrijd om de Zilveren Champignon met gastheer Benjamin de Buck, en werd al eerder door Herman naar het buitenland gestuurd: van de zomer werd Herman door Duitse collega’s uitgeroepen tot beste chef van de wereld, en liet toen Bakker de prijs in ontvangst nemen.

Door de trip naar Singapore is Herman niet aanwezig tijdens de presentatie van de nieuwe editie van restaurantgids Lekker. Eerder liet Herman ook al de Nacht van GaultMillau schieten, waar hij een award won.

Reageer op dit artikel