nieuws

Hugo Borst troeft Boer en Herman af

Restaurant

Nederland heeft nu ook een ‘Great Man’ in de persoon van schrijver en voetbalanalyticus Hugo Borst. Die krijgt die titel voor 2007 van de redactie van de mannenglossy JFK, zo is te lezen in het magazine dat dinsdag verschijnt. Brost troeft onder meer Jonnie Boer en Sergio Herman af.

Hugo Borst troeft Boer en Herman af

Borst won de verkiezing onder 75 genomineerde Bekende Nederlanders onder wie Matthijs van Nieuwkerk, die eindigde op de tweede plaats, Patrick Lodiers (3), Paul Verhoeven (4) en Jan-Hein Kuijpers (5).

Verder stonden op de lijst van genomineerden onder anderen Mark Rutte, Joris Luyendijk, Anton Corbijn, John de Mol, Dinand Woesthoff en de topkoks Sergio Herman en Jonnie Boer.

De deelnemers werden beoordeeld op onder andere hun succes, stijl, ambitie, doorzettingsvermogen, loyaliteit, persoonlijkheid, relativeringsvermogen en humor. Borst krijgt een JFK-sculptuur. Het is de bedoeling dat de Great Man-verkiezing een jaarlijks terugkerend evenement wordt.