nieuws

Kookwedstrijden zoeken deelnemers

Restaurant

Wedstrijdkoks kunnen hun hart ophalen de komende tijd. Diverse kookwedstrijden zoeken weer deelnemers. Het gaat om de strijd om de ‘Young Rubbens Award of the Year 2007’ en om de ‘Zilveren Champignon & Contente Mens’.

Kookwedstrijden zoeken deelnemers

Organisator Euro-Toques Nederland meldt dat de Young Rubbens Award een nieuwe en internationale uitstraling heeft. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van Euro-Toques. De finale van de wedstrijd vindt plaats tijdens de Maastrichtse beurs EFFF in januari 2007. De winnaar krijgt onder meer een twee weken durende stage in een Europees toprestaurant.

Koks en gastheren die willen meedoen aan de prestigieuze wedstrijd om de Zilveren Champignon & Contente Mens, kunnen zich tot 1 oktober aanmelden bij organisator Peter Zandboer. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 1 november tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant in ’s-Hertogenbosch. De wedstrijd wordt dit jaar voor het eerste medegeorganiseerd door de Alliance Gastronomique.

Reageer op dit artikel