nieuws

Landbouwprijs voor uitgever Culinaire Saisonnier

Restaurant

Uitgever Carine van Steen van Culinaire Saisonnier krijgt een hoge Franse landbouwonderscheiding. Woensdag 24 augustus ontvangt zij de Mérite Agricole, die wordt verleend voor ‘professionaliteit en verdienste op agrarisch gebied’.

Landbouwprijs voor uitgever Culinaire Saisonnier

De Mérite Agricole is de hoogste onderscheiding die Frankrijk kent op het gebied van landbouw en wordt toegekend door de minister van Landbouw. Culinair Saisonier is ook daar actief.

Van Steen is sinds 1996 uitgever van de vakbladen Culinaire Saisonnier, Pâtisserie & Desserts en KoksKoerier. Aan de uitgeverij is de club van chefs Les Amis Saisonnier verbonden, met circa honderd leden in vier landen.

De uitreiking is woensdag 24 augustus in het redactiecentrum in het Belgische Schilde.

Reageer op dit artikel