nieuws

Limonadefabriek baalt van Lekker-foutje

Restaurant

De Limonadefabriek in Streefkerk is niet gezakt van 81 naar 99, maar van 85 naar 99 in de nieuwe restaurantgids Lekker. Daarmee is het niet de hardste daler, merkt een tikkeltje teleurgestelde eigenaar Erik Hermans op.

Limonadefabriek baalt van Lekker-foutje

Niet achttien maar veertien plaatsen verlies voor De Limonadefabriek dus in de nieuwe Lekker. Lekker liet in het persbericht weten dat De Limonadefabriek is gezakt van 81 naar 99. Dat moet dus van 85 naar 99 zijn.

Herman: ‘Het blijft een flinke daling. Maar vorig jaar stonden we al te kijken dat we überhaupt in de lijst stonden. Toch boven enkele gerenommeerde zaken. We zijn pas een paar jaar bezig’.

Hermans, die in het verleden werkte bij ondermeer Onder de Boompjes van Rene Brienen, zegt niet veel dingen anders te hebben gedaan dan vorig jaar. ‘Of het moet de beroerde zomer zijn geweest door mutaties in ons personeelsbestand. Hierdoor hebben we tijdelijk de menukaart moeten inkrimpen. Maar we gaan gewoon verder hoor.’

Beluister hier de reactie van Erik Hermans.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009: