nieuws

Michelin 2010: Ongeloof bij chef van O Mundo

Restaurant

Baltasar Tieskens de chef van O Mundo in Wageningen werd vanochtend door de maitre van het restaurant uit bed gebeld met heel goed nieuws. Na eerdere hoop op een Michelinster, is het restaurant van Hotel de Wereld in Wageningen nu eindelijk bekroond.

Michelin 2010: Ongeloof bij chef van O Mundo

‘Geweldig. Echt overweldigend. Ik sta perplex. Het overkomt je in één keer zo. Ik werd vanochtend uit bed gebeld met het goede nieuws. Echt super. Ik had het dit keer niet verwacht. Wel gehoopt. Dat altijd al. Een hele mooie prestatie. Met deze woorden laat Tieskens het nieuws van zijn eerste Michelinster bezinken.

Dit jaar was hij minder zenuwachtig dan andere jaren. Vorig jaar werd ik gek van de geruchten in mijn omgeving. Nu was hij zelf twee keer bij een bezoek van Michelin aanwezig.

Hij vervolgt: ‘Een mooie opsteker voor al het harde werken. Ook voor de jongens. Dit positieve nieuws hadden we echt nodig!

Michelin is voor Tieskens de meest toonaangevende keuring en daarom is dit ook zo goed. Stiekem had ik gehoopt dat het zou lukken. Maar ik sta nu echt wel perplex. Maar we hebben vandaag ook weer gasten. Dus we gaan gewoon doen waar we goed in zijn, koken.

Beluister hier de reactie van Baltasar Tieskens:


Bekijk hier de Michelinsterrenoverzichten:

» Nieuwe Michelinsterren 2010

» Vervallen Michelinsterren 2010

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2010

Reageer op dit artikel