nieuws

Modeshowdiner bij Karpendonkse Hoeve

Restaurant

Toprestaurant De Karpenhonkse Hoeve in Eindhoven houdt binnenkort een stijlvolle modeshow in combinatie met een amusediner. Gasten krijgen onder de noemer Premium Dinner Party adviezen op het gebied van beauty, styling en make-up.

Modeshowdiner bij Karpendonkse Hoeve

De eerste Premium Dinner Party vindt donderdag 19 oktober plaats in het met één Michelinster bekroonde Karpendonkse Hoeve in samenwerking met het Eindhovense Modehuis Peeters. Het gaat om een stijlvolle modeshow in het restaurant waarbij de nieuwste najaarscollectie damesmode van de merken Airfield, Escada, Tricot Chique en Rena Lange worden getoond.

Daarnaast is een team van stylisten aanwezig van Beauty Bij Berg en Rob Peetom om gasten te voorzien van adviezen. Restaurantgasten kunnen hierbij kennismaken met de nieuwste producten van Redken, La Prairie en Caviar Collection. Porsche Centrum Eindhoven toont diverse automodellen. Tijdens de shows serveert chef-kok Peter Koehn een speciaal amusediner.

Reageer op dit artikel